lunes, 21 de diciembre de 2009

Dos entorns per a l'educació infantil

EDU 365

La primera diferència que he trobat és que a http://www.edu365.com una vegada introdueixes l’adreça al buscador web directament entres a la pàgina que per defecte és en català; per altre banda la pàgina http://www.educalia.org et dóna la possibilitat d’escollir si vols visitarla en català, castellà o anglès.
A continuació trobo una altra diferència pel que fa a la pàgina principal de cadascuna de les pàgines. La primera que he esmenat anteriorment consta d’una barra horitzontal a la part superior amb diferents opcions com ara correu, inf
ormació a l’usuari/a, etc. ; també consta d’una columna a la part esquerre on pots escollir quina etapa educativa t’interessa tractar, i et dóna tres possibles activitats a dur a terme: jugar, crear o imaginar, també s’hi troben dos escriptoris: el de la ESO i el de Primària; pel que fa a la part ‘central’ de la pàgina trobem dues columnes més, una amb Novetats i l’altre amb Notícies.
A l’altre web una vegada hem escollit l’idioma amb el que volem visitarla, entrem a un
a pàgina de fons negre amb un rectangle al mig blanc i amb lletres i dibuixos de colors. A la part superior del fons negre trobem diferents enllaços sobre els que clicar: què és?, mapa del web, castellà o anglès; dins ja del recuadre central trobem el nom de la pàgina i a cadascun dels costat dos intervencions, més grans que la resta, oferint información sobre l’educació primària i la secundària; entre aquestes dues intervencions hi ha més links que et permeten entrar a: destacats, tallers i projecte, i ja per acabar, a la part inferior trobem la Ciberteca que et permet apendre a cercar i trobar información a Internet.
Personalment m’ha agradat més la la presentación i estructura del web: http://www.edu365.com per tant és la que he escollito per tal de fer la segona part de la feina. He anat a la columna de l’esquerra que ja he descrit anterio
rmente i he vlicat sobre l’enllaç ‘Crea’ una vagada dins he trobat que estava dividit en diferents categories: animació, les teves històries i col•labora i crea. Dins de cadascuna d’aquestes categories trobem diferents programes relacionats amb aquestes. Per exemple:


ANI
MACIÓ
Zimm
ertwins
Les teves aventures animades amb varietat d'escenaris i accions



LES
TEVES HISTÒRIES
Makebeliefscomix
Barreja-ho tot i crea les teves tires còmiques



CR
EA
Ed
uwiki
Co
l·labora en una enciclopèdia feta per tots nosaltres


Considero que aquesta secció del web és molt interessant ja que el que fa és plantejarte diferents programes per tal de treballar aspectes diversos que et poden interessar; com ara que hem vist exemples de programes proposats per tal dur-ho a terme. Per tant si un alumne, professor o qualsevol persona vol crear un vídeo, per exemple, només anant a aquesta pàgina i entrant en aquest link trobarà diferents programes amb els que podrà dur a terme la tasca que li interessa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario